Vanwege het kleinschalige karakter van onze Brasserij en rekening houdend met het grote publiek dat het Varend Corso Westland ieder jaar weer trekt, hebben wij besloten om onze locatie op zondag 4 augustus tussen 16.00 en 19.30 uur exclusief open te stellen voor gasten die ons speciale "Varend Corso Arrangement" hebben gereserveerd.

 

Wilt u hier ook van genieten, reserveer dan snel via info@buytenplaets-sion.nl of bel (tijdens onze openingstijden) 070-7940054.

 

Prijs arrangement: € 25,- per persoon

(kinderen t/m 12 jaar € 15,- p.p. bij kindermenu)

 

Wij serveren u dan onze heerlijke Blaaskaak Kippendijsaté of de vegetarische Sakkerloot Falafelburger. Kinderen t/m 12 jaar kunnen ook kiezen voor het kindermenu.

Het 1ste drankje naar keuze is in de arrangementsprijs inbegrepen. Overige hapjes/drankjes die u tijdens uw verblijf nuttigt worden met u afgerekend op nacalculatie. Indien u gereserveerd heeft ontvangen wij u graag vanaf 16.00 uur (het corso vaart rond 17.00 uur voorbij).

 

Tussen 10.00 en 15.30 uur is onze brasserij deze dag overigens wel voor iedereen gewoon geopend.

De Buytenplaets

Brasserij en B&B

Sionsweg 1

2286 KJ Rijswijk

070-7920054

info@buytenplaets-sion.nl


Op al onze reserveringen, overeenkomsten en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Zie hieronder:

https://www.khn.nl/uvh-nl 

https://www.khn.nl/uvh-en

https://www.khn.nl/uvh-du

 

Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op verzoek aan u verzonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.