Menukaart brasserie De Buytenplaets

Bij ons kunt u genieten en ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. We staan voor u klaar met het lekkerste gebak, heerlijke lunchgerechten en hapjes voor bij de middagborrel.

U kunt binnen plaatsnemen in de gezellige brasserie, onder onze veranda (in de winter ingericht als onverwarmde maar beschutte wintertuin) en bij lekker weer ook buiten waar het terras aangename zitplekken heeft,  grenzend aan de doorgaande vaart.

Klik op uw gewenste menukaart hieronder om deze in PDF te kunnen lezen of downloaden.
Reserveren: 

Wilt u zeker zijn van een plekje binnen in de brasserie of buiten onder het verandadak of op het terras, dan is het zeer aanbevolen om te reserveren.

Vanwege het kleinschalige en gemoedelijke karakter van onze brasserie kunt u online reserveren tot maximaal 4 personen. Telefonisch of per e-mail in overleg vooraf tot maximaal 6/8 personen. Wij kunnen geen gezelschappen groter dan 8 personen plaatsen.Download
Wo t/m Zo van 11.00 tot 17.30 uur
Menukaart Zomer 2023 Lunch.pdf
Adobe Acrobat document 278.2 KB

De Buytenplaets

Brasserie

Sionsweg 1

2286 KJ Rijswijk

info@buytenplaets-sion.nl


Op al onze reserveringen, overeenkomsten en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Zie hieronder:

https://www.khn.nl/uvh-nl 

https://www.khn.nl/uvh-en

https://www.khn.nl/uvh-du

 

Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op verzoek aan u verzonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.