Menukaart brasserie De Buytenplaets

Bij ons kunt u genieten en ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. We staan voor u klaar met het lekkerste gebak, heerlijke lunchgerechten, hapjes voor bij de borrel en op vrijdag en zaterdag ook voor diner. U kunt binnen plaatsnemen in de gezellige brasserie, onder onze veranda (in de winter ingericht als onverwarmde maar beschutte wintertuin) en bij lekker weer ook buiten waar het terras aangename zitplekken heeft,  grenzend aan de doorgaande vaart.

Klik op uw gewenste menukaart hieronder om deze in PDF te kunnen lezen of downloaden.
Reserveren: 

Wilt u zeker zijn van een plekje in de brasserie, in de wintertuin (veranda, beschut maar onverwarmd) of buiten op het terras, dan is het zeer aanbevolen om te reserveren. Vanwege ons kleinschalige en gemoedelijke karakter kunt u online reserveren tot maximaal 4 personen. Telefonisch of per e-mail in overleg vooraf tot maximaal 6/8 personen. 

 

Zoals u weet, dienen wij en u ons te houden aan de eisen die de overheid stelt aan de Horeca. Dit houdt in dat u over een coronatoegangsbewijs beschikt bij bezoek aan de horeca (binnen en buiten), een mondkapje draagt bij verplaatsing en voldoende afstand houd. Bij het maken van een reservering en bij een bezoek aan onze Brasserie, verwachten wij dat u met uw gezelschap hierin zelf de eigen  verantwoordelijkheid neemt.Download
Lunchkaart
Lunchkaart winter 2021 website.pdf
Adobe Acrobat document 269.8 KB
Download
Dinerkaart
Dinerkaart winter 2021 website.pdf
Adobe Acrobat document 357.8 KB
Download
Borrelkaart
Borrelkaart winter 2021 website.pdf
Adobe Acrobat document 177.3 KB

De Buytenplaets

Brasserie en B&B

Sionsweg 1

2286 KJ Rijswijk

070-7920054

info@buytenplaets-sion.nl


Op al onze reserveringen, overeenkomsten en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Zie hieronder:

https://www.khn.nl/uvh-nl 

https://www.khn.nl/uvh-en

https://www.khn.nl/uvh-du

 

Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op verzoek aan u verzonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.