Menukaart brasserie De Buytenplaets

Bij ons kunt u genieten en ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. We staan voor u klaar met het lekkerste gebak, heerlijke lunchgerechten en hapjes voor bij de middagborrel. U kunt binnen plaatsnemen in de gezellige brasserie, onder onze veranda (in de winter ingericht als onverwarmde maar beschutte wintertuin) en bij lekker weer ook buiten waar het terras aangename zitplekken heeft,  grenzend aan de doorgaande vaart.

Klik op uw gewenste menukaart hieronder om deze in PDF te kunnen lezen of downloaden.
Reserveren: 

Wilt u zeker zijn van een plekje binnen in de brasserie of buiten onder het verandadak of op het terras, dan is het zeer aanbevolen om te reserveren.

Vanwege het kleinschalige en gemoedelijke karakter van onze brasserie kunt u online reserveren tot maximaal 4 personen. Telefonisch of per e-mail in overleg vooraf tot maximaal 6/8 personen. Wij kunnen geen gezelschappen groter dan 8 personen plaatsen.Download
Menukaart Lunch Zomer 2022
menukaart lunch website.pdf
Adobe Acrobat document 366.6 KB
Download
Borrelkaart Zomer 2022
Borrelkaart zomer 2022 website.pdf
Adobe Acrobat document 146.1 KB

De Buytenplaets

Brasserie en B&B

Sionsweg 1

2286 KJ Rijswijk

070-7920054

info@buytenplaets-sion.nl


Op al onze reserveringen, overeenkomsten en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Zie hieronder:

https://www.khn.nl/uvh-nl 

https://www.khn.nl/uvh-en

https://www.khn.nl/uvh-du

 

Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op verzoek aan u verzonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.