De omgeving heeft u veel te bieden. Als gast van de Buytenplaets vertellen we u hier graag meer over tijdens uw verblijf bij onze Brasserie of B&B. We kunnen u vele tips voor leuke uitjes geven! Hieronder een korte omschrijving van de globale mogelijkheden.Ontdek de Zwethzone

U kunt vanuit De Buytenplaets zowel wandelend als fietsend het recreatie- en natuurgebied de Zwethzone verkennen.  

https://izi.travel/nl/25f8-ommetje-heerlijke-zwethzone/nl

Een 78 hectare groot groen en waterrijk gebied langs het riviertje de Zweth, dat de stadsparken van Rijswijk en recreatiegebied De Wollebrand bij Naaldwijk met elkaar verbindt.

Een bezoek aan het gezellige eetcafé De Bonte Haas is ook aan te bevelen. 


Winkelen in Oud Rijswijk

Winkelen in een gezellige en authentieke sfeer. Winkelcentrum Oud Rijswijk is  een uniek winkelgebied.

Het combineert de rustieke en ongedwongen sfeer van vroeger met de praktische eisen van deze tijd. Wie rustig en gezellig wil winkelen of zin heeft in culinaire hoogstandjes is in Oud Rijswijk aan het juiste adres.

En als u daar toch bent, haal een heerlijk versgebakken broodje bij bakkerij Bosman in de Herenstraat.


Binnenstad van Delft

Een hippe, historische stad; de prachtige grachten, hofjes, gevels en monumentale panden brengen je eeuwen terug in de tijd. Boek bijvoorbeeld een bijzondere stadswandeling bij Do Delft.

Tegelijkertijd is Delft een moderne, levendige stad met een unieke sfeer. Je vindt er gezellige terrasjes langs het water en struikelt er over bijzondere winkels en musea. Ook kun je er prima uitgaan en heerlijk eten.

En de lekkerste appeltaart van Delft vind je bij café Kobus Kuch aan de Beestenmarkt! Midden Delfland

Midden-Delfland heeft de recreant veel te bieden. Of je nu heerlijk wilt wandelen, fietsen, zeilen, skeeleren, kanoën of vanaf een terras van het mooie landschap wilt genieten, het kan allemaal in Midden-Delfland!

 

Daarnaast kent het gebied een schat aan cultuurhistorie en archeologie! Kenmerkend voor Midden-Delfland is een aantal kleine, oer-Hollandse dorpjes zoals Schipluiden, Maasland en 't Woudt, met 35 inwoners één van de kleinste dorpje in Nederland. Niet alleen de knotwilgen vertellen dat de tijd hier stil staat. Het kerkje van' t Woudt dateert uit 1277. Het dorp Den Hoorn ligt het dichtst bij onze locatie, met o.a. een gezellig dorpse winkelstraat. Ook vind u daar de lekkerste pizza's (De Pizzeria) en taartjes (Piece of Cake) van de regio, je proeft de gastvrijheid!


Tevens zijn wij partner van PUUUR Midden-Delfland: Heel dichtbij de stad, ben je helemaal weg. Dit is het landschap van de grazende koeien, de overvliegende grutto’s, de gemoedelijke boeren en de eigenwijze ondernemers. Lekker uitwaaien, smullen van streekproducten, slapen in de stilte …


Link naar PUUUR Midden-Delfland
Link naar PUUUR Midden-Delfland

De Buytenplaets

Brasserie

Sionsweg 1

2286 KJ Rijswijk

info@buytenplaets-sion.nl


Op al onze reserveringen, overeenkomsten en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Zie hieronder:

https://www.khn.nl/uvh-nl 

https://www.khn.nl/uvh-en

https://www.khn.nl/uvh-du

 

Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op verzoek aan u verzonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.