Sloep huren

Heerlijk dagje varen, maar geen eigen sloep? Geen probleem! U kunt nu bij ons van april t/m september een luxe & comfortabele sloep van BoLa Maritiem huren waarin u met  maximaal 10 personen kunt gaan genieten. 

De sloep ligt aan ons steiger bij de Brasserie, dus u kunt uw dagje ook nog combineren met koffie, lunch, borrel en/of diner.

In de sloep vindt u een luxe kussenset, 2 zwemvesten (maat xs en l), 2 meerlijnen en 2 stootwielen. U dient zelf meerdere zwemvesten mee te nemen indien nodig.

 

Middels onderstaande knop "boek nu" komt u in ons boekingssysteem. U dient een account aan te maken en vervolgens kunt u daarmee inloggen en de beschikbare dag/datum vinden om uw reservering te maken. 

 

Prijzen verhuur (uitsluitend per dag te huur):

wo t/m do 10.30 uur - 18.00 uur  €225,- (incl. btw en brandstof)

vr t/m zo 10.30 uur - 18.00 uur  €250.- (incl. btw en brandstof)

Voor elk uur extra buiten de bovenstaande tijden wordt € 40,- per uur in rekening gebracht.

De huurprijs dient vooraf te worden voldaan (pin of contant), alsmede dient er een waarborgsom van € 250,- (contant) vooraf te worden betaald en is het tonen van uw legitimatiebewijs verplicht.

 

U kunt de sleutel ophalen bij de Brasserie en bij terugkomst dient u de boot weer in oorspronkelijke staat (zonder schade, opgeruimd en schoon) in te leveren. Afval etc. dient door u zelf te worden verwijderd. Huisdieren zijn niet toegestaan op de boot.  

U heeft geen vaarbewijs nodig en annuleren kan kosteloos tot maximaal 24 uur voor vertrek (bij latere annulering dient u 50% van de huurprijs te betalen).

Boek nu knop

De Buytenplaets

Brasserie en B&B

Sionsweg 1

2286 KJ Rijswijk

070-7920054

info@buytenplaets-sion.nl


Op al onze reserveringen, overeenkomsten en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Zie hieronder:

https://www.khn.nl/uvh-nl 

https://www.khn.nl/uvh-en

https://www.khn.nl/uvh-du

 

Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op verzoek aan u verzonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.